Vanilya (700 ml) şurubunun kahve aromalarında en çok tercih edilen ilk üç şurup arasında yer almasının nedeni, muhtemelen Madagaskar’ın en güzel saf vanilya özüne dayanıyordur... Çiçeksi kokusu ile tüm dünyada tanınan Madagaskar vanilyası, bir yıllık büyümenin ardından hasat edilen Vanilya çiçeğinin 6 aylık bir süre sonunda bir baklaya dönüşerek vanilya çubuğu şeklini alması ile sonuçlanan, uzun süreli bir geleneksel üretime sahip olmasıyla ünlüdür. Genellikle pastacılık dünyasında, aynı zamanda içecek ve kahve alanında da kullanılan vanilya, çikolata ve meyvelerin eşsiz bir arkadaşıdır. Vanilya şurubu taze vanilya çubuğunun gerçek notaları ile şaşırtıcı dokunuşlar yaratmanıza izin verir. Sıcak çikolataları, kahveleri ve buzlu latteleri zenginleştiren bir lezzet katar.